Слънчев, весел и много забавен детски празник на 1 юни в Панагюрище

По повод  най-светлия, най-чистия и най-нежния празник – Деня на детето, богатата празнична програма преливаше от цвят, веселие и слънчево настроение.

Стотици малки, големи и още по-големи момичета и момчета, се включиха в детския празник „Усмихни се с мен” на 1 юни, организиран и финансиран за осма поредна година от Община Панагюрище. Многобройни детски усмивки обагриха централния площад в Панагюрище, преобразен с празничната си украса.

Бяха обособени ателиета с различни занимания- арт работилници, рисунка на лице, рисуване върху тениска, рисуване с кана и върху керамика, различни атракциони.

Талантливите малчугани дадоха воля на фантазиите си и детските ръчички сътвориха чудно хубави неща. Децата имаха възможност да нарисуват заедно най-дългата рисунка и да участват в рисувателна щафета.

Панагюрецът, зоологът доц. Стоян Лазаров пък беше довел част от своите животни, с които всички желаещи си направиха снимка за спомен. В специално предназначен кът бяха разположени въртележки, надуваем замък и влакче – същинско Патиланско царство.

Веселите клоуни Коко и Мъри забавляваха децата с танци, детска дискотека, конкурси и игри с много награди. Атрактивните артисти на кокили привличаха вниманието на малки и големи, които не пропускаха да си направят снимка с тях. Света на магията разкри маг Весо Шоу, който представи магично шоу, фокуси и шоу с балони. На площада се развихри и латино фиеста със звездата от Х Фактор Мери.

Организаторът Община Панагюрище спази обещанието си за слънчев, весел и много забавен детски празник.

 

Още снимки от събитието можете да видите на фейсбук страницата на Медиен център „Оборище“.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn