Соня Немска включи нейния гръцки колега Андреас в новия си проект

Много свежо лятно настроение обещава Соня Немска в новия си видеоклип. Той вече е заснет от екипа на режисьора Людмил Иларионов – Люси и скоро ще бъде част от програмата на “Планета” ТВ и “Планета HD”, съобщават от музикалния канал.

Лентата е към новия сингъл “Поздравления”, за който Соня Немска получи ексклузивните авторски права да го представи на български език. Интересна подробност е, че с вокали в парчето се включва нейния гръцки колега Андреас, с когото през 2012 представиха хита “Няма такава любов”. Изпълнителят е част и от участниците в предстоящия видеоклип, в който освен него ще видим и още близки приятели на певицата.Кадрите представят едно лятно парти, изпълнено с много весели моменти, а изборът на язовир Искър и популярен комплекс за локация, допринасят за това.

sonq1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По време на снимките Соня Немска реализира и нова фотосесия с фотографа Васил Иванов. На снимачната площадка бе и екипът на “Звездно”, който обещава да направи зрителите съпричастни на всички интересни моменти по реализацията на видеоклипа.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn