Социален работник търсят в Център за обществена подкрепа „Зора“-Панагюрище

Подбор на кандидати за длъжността „Социален работник” обявиха Община Панагюрище и Център за обществена подкрепа /ЦОП/ „Зора“. Заемащият длъжността участва в организиране и предоставяне на социални услуги за деца и семейства; оказване на помощ и професионална подкрепа, насочена към повишаване капацитета на потребителите да се справят самостоятелно със своите житейски проблеми и стимулиране на тяхното пълноценно социално включване; включването на потребителите  в процеса на помагане, основано на взаимната отговорност за подобряване качеството на живот; оказване на специфична помощ на децата и семействата им.
 Изискванията за заемане на длъжността са: образование – висше, минимална образователна степен – бакалавър; области на висше образование – Педагогически науки, Хуманитарни науки, Социални науки – професионални направления – Социология, антропология и науки за културата, Психология и Социални дейности; компютърна грамотност; трудов стаж по специалността се счита за предимство; допълнителни квалификации се считат за предимство. Кандидатите трябва да притежават умения за работа в екип, комуникативност, адаптивност и психична нагласа за работа с рискови групи деца и техните семейства.
Повече за необходимите документи и начина на провеждане на подбора може да прочетете ТУК.
Документите ще се приемат в ЦОП „Зора”, град Панагюрище, адрес: ул. „Кръстьо Гешанов” № 5, от 20.10.2021 год. до 05.11.2021 год. (включително), от 09:00 часа до 16:00 часа.

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn