Специализираният магазин на „ТЕРМОТЕМП” ЕООД в Панагюрище – всичко за вашите отоплителни, климатични и слънчеви инсталации

До края на месец юни 2018 – безплатен монтаж за всяка новоизградена инсталация от „ТЕРМОТЕМП“ ЕООД

Заповядайте в специализирания магазин на фирма „ТЕРМОТЕМП” ЕООД  за отоплителни, климатични и слънчеви инсталации, намиращ се на ул. „Георги Бозаджиев” 20 /до полицията/. Там ще намерите всичко за вашата отоплителна, слънчева или водопроводна инсталация.

Предлаганите стоки са котли, камини, радиатори, радиаторна арматура, бойлери, слънчеви колектори, термопомпени системи, циркулационни помпи и др.,  на най-големите представители и производители в бранша.

Фирмата е дистрибутор и сервиз на най-добрите български марки пелетни горелки- „ГРЕЙКО“ И „БИОТЕХ“. Фирмата е дистрибутор и сервиз на популярните камини „ЕКОСПАР“, както и на бойлерите и слънчевите колектори на „ЕЛДОМИНВЕСТ“-Варна.

„ТЕРМОТЕМП” ЕООД разполага със собствени монтажни екипи от специалисти с дългогодишен опит в изграждането на отоплителни, слънчеви, климатични и водопроводни инсталации.

Фирмата разполага с висококвалифициран сервиз, който обезпечава безпроблемната работа на съоръженията, закупени от фирмата, както и на инсталациите, дело на „ТЕРМОТЕМП” ЕООД.

Доверявайки се на „ТЕРМОТЕМП” ЕООД, вие можете да разчитате на на компетентно и обосновано мнение или препоръка в избора си на тип и вид отоплителна, слънчева или термопомпена инсталация.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn