Спорт, игри, състезания и забавления са подготвили ръководителите Паланкалиева и Иванов за децата, посещаващи летните занимания в ЦПЛР през август

Спорт, игри, състезания и забавления, това са предвидили в програмата си Маргарита Паланкалиева и Иван Иванов в летните занимания при ЦПЛР-Панагюрище за месец август.

Първият ден децата се представиха пред приятелите и ръководителите по нетрадиционен начин—с рисунка или оригама.

С много внимание и отборна отговорност преминаха образователните игри-редене на пъзел и Брейнбокс.

Както всяка година играта „Намери и го вземи!“ премина много емоционално. В ролята на истински детективи участниците търсеха по дърветата и из храстите на Градския парк плюшени играчки, сувенири, комплекти с тебешири и цветни моливи… А който не успя да намери нищо, получи подарък от приятелите си в играта. След това всички рисуваха на асфалт своето незабравимо лято.

Най-чакано беше състезанието с тротинетки. Всички изпълняваха комбинациите с внимание и бързина. Отчитаха се време и точност. В края бяха излъчени победителите-Лео и Антоана. Те получиха купи и лакомства. А всички други бяха почерпени.

Красиво, с музика и танци премина конкурсът „Най-оригинален костюм и маска“. На празника бяха Пипи Дългото чорапче, Суперзвездата Меси, Жената котка, Жирафчо… Прелестно танцуваха Балерината и Принцесата.

След това представление започнаха игрите „Усмихнати балони“ и „Хам, хам! Свирни!“.

Така седмицата измина неусетно с игри, забавления, състезания и много награди за най-усърдните, сериозни и отговорни участници.

Предстои седмицата „Веселие на плажа“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn