Срокът за кандидатстване за програма BASE се удължава до 9 март

За поредна година Индустриален клъстер Средногорие ще проведе в Панагюрище курс по Програма „Бизнес постижения за социално предприемачество” /BASE/. Срокът за кандидатстване се удължава до 9 март, съобщиха организаторите на курса.

Проектът е съвместен с Община Панагюрище, Фондация „Америка за България“ и Посолството на САЩ в България – „Бизнес постижения за социално предприемачество“ /BASE/. BASE е 12-седмичен курс на обучение, по време на който на участници в град Панагюрище  в периода март- май 2020г ще им бъдат предадени знания и умения как да построят основите на своя малък бизнес в България, тръгвайки от това да оценят своята идея до това умело да управляват финансите на фирмата си.

Желанието за провеждане на курса отново в гр. Панагюрище е породено от положителния отзвук на първото издание в Община Панагюрище, както и от реалния успех и силната мотивация на панагюрци да получат знания и умения относно изграждането на бизнес идея и реализирането й.

С този проект „Индустриален Клъстер Средногорие“ цели да трансформира община Панагюрище, като овласти участниците с бизнес умения и представи пред тях възможностите, които регионът предоставя за развитие на предприемачеството, както и да насърчи устойчиво развитие на града и местната общност.

На 12.03.2020 г. (четвъртък ) от 17:00 часа в сградата на община Панагюрище ще състои официалното откриване на програмата BASE “ Бизнес академия за стартиращи предприемачи“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn