Стартира поредната инициатива „Купи и дари” на „Лайънс клуб” – Панагюрище и супермаркети „Дани”

Днес, 4 април стартира поредната съвместна инициатива на „Лайьнс клуб”- Панагюрище и верига хранителни магазини „Дани” под надслов „Купи и дари”, съобщиха от благотворителната организация. В рамките на тази акция всички, които пазаруват в магазини „Дани” ще имат възможност да купят и дарят хранителен продукт според своите възможности и желание. Тези продукти ще се събират в определените за целта съдове до касите на магазините, след което ще бъдат пакетирани и разпределени чрез социалния патронаж на хора в неравностойно положение в Община Панагюрище.

Днес бяха закупени продукти за 20 торбички със средства на членовете на Лайънс клуб. Поръчани са още козунаци, пилешки бутчета, маруля, лук и репички. Те ще бъдат дадени на хората на 13 април. Инициативата ще продължи до края на Светлата седмица.

Нека в дните на най-големия християнски празник Възкресение Христово да отворим сърцата си и да дарим радост и топлина на хора в нужда!”, призовават организаторите.

Припомняме, че благодарение на съвместната инициатива на „Лайънс клуб”- Панагюрище и верига хранителни магазини „Дани” под надслов „Купи и дари”, организирана в навечерието на Коледа миналата година, 47 човека в затруднено материално положение получиха торбички с хранителни продукти.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn