Стартира поредната инициатива „Купи и дари” на „Лайънс клуб” – Панагюрище и супермаркети „Дани”

Днес, 15 април стартира поредната съвместна инициатива на „Лайьнс клуб”- Панагюрище и верига хранителни магазини „Дани” под надслов „Купи и дари”, която се провежда за 15-ти път, съобщиха от благотворителната организация.

В рамките на тази акция всички, които пазаруват в магазини „Дани” ще имат възможност да купят и дарят хранителен продукт според своите възможности и желание.

Тези продукти ще се събират в определените за целта съдове до касите на магазините, след което ще бъдат пакетирани и ще бъдат раздадени на два транша на хора в неравностойно положение в Община Панагюрище.

Нека в дните на най-големия християнски празник Възкресение Христово да отворим сърцата си и да дарим радост и топлина на хора в нужда!”, призовават организаторите и допълват: „Благодарни сме на всички наши съграждани, които ни подкрепят и участват в тази инициатива! Ние служим!“

Припомняме, че благодарение на съвместната инициатива на „Лайънс клуб”- Панагюрище и верига хранителни магазини „Дани” под надслов „Купи и дари”, организирана в навечерието на Коледа миналата година, 54 семейства в затруднено материално положение получиха торбички с хранителни продукти.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn