Старт на кампанията „Успешни ЗАЕДНО“

Стартира Националната кампания „Успешни ЗАЕДНО“, организирана от Мрежата от 28 информационни центъра, съобщиха от Областния информационен център-Пазарджик.

Кампанията „Успешни ЗАЕДНО“ цели да се популяризират дейностите, продуктите и услугите на предприятията, които са изпълнявали, изпълняват или желаят да участват в проекти с европейско финансиране. Инициативата ще протече в два основни етапа: „Ден на отворени врати“ и заключително събитие по модела на „Пловдивски панаир“. Предприятията, които заявят желание за участие в инициативата ще имат възможност да организират съвместно с екипа на ОИЦ – Пазарджик „Ден на отворени врати“ в периода от 11-22 април 2016 г. Домакините ще представят дейностите, продуктите и услугите, които предлагат пред заинтересованите лица /медии, граждани, бизнес и др./. В случай че предприятието е участвало в проекти с европейско финансиране ще може да разкаже с какво проектът е подобрил работата на фирмата, както и с какви трудности са се сблъскали при изпълнението. В първия етап от инициативата, екипът на ОИЦ – Пазарджик ще представи новите възможности през периода 2014-2020, както и актуални отворени процедури към момента, от които бизнесът може да се възползва.

Заключителното събитие ще се организира на 9 май 2016 г., което ще бъде съпроводено с концерт и много изненади. Ще представлява изложение/панаир на продукти и услуги на всички предприятия, които са се включили в кампанията и цели популяризиране на тяхната дейност. За целта ОИЦ – Пазарджик ще осигури шатри и тротоарно право за поставянето им с подходяща локация в центъра на Пазарджик.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn