Старши треньорът на ФК „Оборище“ Кириякос Георгиу с апел към феновете

Дни преди първият домакински мач от началото на сезона срещу „Хебър“ Пазарджик, старши треньорът на ФК „Оборище“ Кириякос Георгиу се обърна с апел към феновете на „Войводите“.

Припомняме, че след две победи в първите две срещи от старта на сезона, „Оборище“ в момента заема 4-то място във временното класиране.

Изиграхме първите два мача от първенството като победихме и двата противника, отбелязвайки 6 гола. В събота – 05.03, следва да изиграем и първия домакински мач срещу „Хебър“ Пазарджик.

Обръщам се към всички фенове на отбора и ги каня да дойдат на „Орчо Войвода” и да подкрепят футболистите ни. Всички знаете, че нашите футболисти направиха така, че повече от година гостуващ отбор да не се зарадва на победа в Панагюрище, а в момента имат 4 поредни победи в първенството и 6 мача без загуба. Също така всички знаете и се надявам да оценявате факта, че футболистите ни държат отбора в топ 5, в най-силната трета лига. Забелязвате, че все повече панагюрци получават игрово време, като само за миналата година 5-ма местни футболисти направиха дебют в трета лига. Това, което със сигурност не знаете е, че момчетата преминават през най-трудния си период. Със сигурност преди 7 години, когато спечелихме първенството на всички ни е било по-щастливо. Сега положението е съвсем различно – трудно и често неприятно, но въпреки това отборът е на 4-то място, след отборите имащи възможности за професионален футбол.

Затова отправям апел към всички обичащи отбора и нашите футболисти, да заемат мястото си на стадиона в събота и да подрепят момчетата, за да постигнем ценна победа срещу корав противник.

Футболистите ми, заслужават вашата подрепа!“

Кириякос Георгиу,

старши треньор на ФК „Оборище“ Панагюрище

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn