Стоичков ще покаже точен мерник в Панагюрище. Камата ще посети и „Асарел Медет“АД

Христо Стоичков ще покаже в Панагюрище колко точен мерник има не само с култовата си левачка. В събота, 20 юли, Кавалерът на „Златната топка“ ще представи в града своята биография „Историята“, написана съвместно с Владимир Памуков и издадена от „Софтпрес“. Част от програмата на Камата е да покаже уменията си с пушка на комплекс „Оптикс“ в града.
Накрая на програмата организаторите са планирали представление с пеещите фонтани, които могат да съперничат дори на тези в Дубай.

Стоичков ще има посещение и в „Асарел Медет“АД, където ще се снима с всички служители пред огромните машини на компанията. Неведнъж в живота си най-известният българин по света е „подкарвал“ най-различни превозни средства пред фотообективи. Сега обаче домакините очакват да го изненадат сериозно с габаритите на багерите.

Основният момент от посещението на Стоичков е насрочен за 18 часа пред модерната зала „Арена Асарел“. Там всички, които желаят да имат автограф от Камата върху страниците на „Историята“ и снимка с оригиналната „Златна топка“ няма да останат разочаровани. А, за да не се почувства някой отегчен докато върви дългата опашка, организаторите са заложили и на развлекателна програма от екстра класа. Шоумените Димитър Туджаров-Шкумбата и Иво Райчев ще разказват истории и ще се грижат за настроението на феновете. Двамата вече обраха аплодисментите в Лондон, където Стоичков разписа над 1500 екземпляра на „Историята“ за около 5 часа.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn