Стотици панагюрци пяха заедно с Тони Димитрова тази вечер

Пред препълнената зала в Театър Дом-паметник тази вечер, Тони Димитрова разкри душата и сърцето си пред панагюрската публика с новия си проект.

Тя изнася серия от концерти из страната със заглавието „Моите неизпратени писма“, в които чете писма, написани от нея и така не стигнали до получателя си под съпровода на Разградската филхармония „Проф. Димитър Ненов“ и рок група, с диригент Левон Манукян.

Със зелено куфарче в ръка гласовитата бургазлийката излезе на сцената в Панагюрище и грабна микрофона, за да изпълни един от последните си хитове – „Глътка живот“. След това приседна на пейката на откровенията и отвори куфарчето, което се оказа пълно със спомени и неизпратени писма. Между изпълненията си тя развълнувано сподели с публиката част от тях, адресирани до самата нея – малкото момиченце от Звездец, което все още наричали Ани, до мама, до дъщерята Маги, до любовта, непознатите приятели и тези, които са крилото, без което човек не може да полети.


Всяко писмо беше прелюдия към следващите хитове. Тони прочувствено разказа за надеждите, мечтите, сбъднатите си и несбъднати желания. С чувство за хумор тя сподели как след участие, прибирайки се със Стефан Диомов, решили да си купят ябълки от крайпътно пазарче до Сливен. Тони мислела, че ще предизвика фурор с появата си, но търговецът възкликнал: „Вижте бе, идва Тони Дачева”. Диомов излязъл от колата, за да оправи нещата, а търговецът казал: „Ха, и Развигор Попов”. Дълго време след това тя разказвала само втората част от случката, а Диомов – само първата.

Многобройната публика в залата пееше заедно с Тони Димитрова познатите и любими нейни хитове. Пееше и оркестърът. На финала, изправени на крака, с бурни аплодисменти зрителите я извикаха на бис. „Обичам ви!”, възкликна Тони.

Кошници с цветя певицата получи от ръководството на Община Панагюрище и „Асарел-Медет”АД. След концерта, почитателите на певицата търпеливо изчакаха своята любимка, за да се снимат с нея и да получат автограф.

Тони Димитрова бе любезна да отдели време и на Медиен център „Оборище”. Интервюто с нея очаквайте скоро по телевизионно студио „Оборище прим”.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn