“С въдица и кука няма скука” доказаха малките риболовци

Общо 10 деца на възраст до 14 години се включиха в състезанието по риболов „С въдица и кука няма скука”, което се организира съвместно от Център за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище и Ловно-рибарско сдружение „Глиган”. То се проведе днес сутринта, на язовир ”Братаница”. В продължение на два часа малките риболовци показаха своите умения и майсторлък.

r

На първо място, с най-много улов – 0.316 кг., заслужено застана Никола Лещаров. Той получи още две награди за най-голяма риба и за най-бързо уловена риба.

r4

Второ място зае 6-годишният Фрати Костов с улов от 0.210 кг., който получи и приза за най-малък участник в риболовната надпревара. На трето място се нареди Мартин Нонов. Той заслужи и наградата за най-нетрадиционен улов, на неговата кукичка се хвана рак. Поощрителна награда беше присъдена на Стилян Петришки, който улови само една рибка. Наградите бяха подсигурени от „Асарел Медет”АД и връчени от председателя на Ловно-рибарско сдружение „Глиган” Герман Кърпаров.

DSCF8071

 

Състезанието „С въдица и кука няма скука” бе заключителния етап на провелата се в Център за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище лятна школа по риболов, с ръководител Николай Карагьозов.

DSCF8077

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn