С голям лагерен огън завърши първата смяна в ученическия лагер на с. Панагюрски колонии

С голям лагерен огън, на 20 юли завърши първата смяна в ученическия лагер на с.Панагюрски колонии, преминала под надслов „С усмивка, бодрост и грижа за себе си и природата”.

lager2

Началник на смяната беше Невенка Врагова-Гоешкова – преподавател в Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм, а в екипа и бяха включени учителите Румяна Серетлиева, Ваня Манчорова,библиотекарят  Недялка Ралчева и медицинско лице Петка Спасова.

lager

Програмата на първа лагерна смяна включваше разнообразни дейности, въздействащи върху физическото здраве на децата и личностното им израстване в посока формиране на уважение и любов към природата, толерантност към другите, чувство на отговорност и умения за работа в екип.

lager1 lager3

Имаше атрактивна вечер на талантите, много походи сред красивата природа, която децата претвориха в своите рисунки, по-сръчните малчугани превърнаха шишарките в малки катерички. Спортните занимания включваха турнири по футбол, народна топка,  състезателни игри, една от които беше забавна мокра щафета. Броят на лагеруващите в първата лагерна смяна беше 68 деца.На раздяла всяко едно дете получи за спомен подарък – колаж от снимки, запечатили избрани моменти от летуването на с. Панагюрски колонии.

DSC07939

Втората лагерна смяна в летния ученически лагер в село Панагюрски колонии  ще бъде в периода 25 юли – 3 август /включително/ и е с наименование „С дъх на гора“. Началник на смяната ще бъде Иванка Тодева – старши учител в Център за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn