С един от най-обичаните празници „Децата на ОПТИКС“ екипът на компанията отбеляза 23- тата си годишнина

С един от най-обичаните празници „Децата на ОПТИКС“ екипът на компанията отбеляза 23- тата си годишнина в горещия петъчен следобед на 30 юли. Експлозия от емоции и експерименти изпълниха Индустриална зона „Д-р Чочев“.

Заедно със забавните професори от „Щура лаборатория“ малки и големи участваха в неповторимо шоу под наслова „Пътешествие из лабиринтите на знанието“.

Децата на ОПТИКС се превърнаха в малки изследователи и се докоснаха до магията на науката, поднесена по забавен и достъпен начин.

Освен, че работно място на вашите майки и бащи, баби и дядовци, „Оптикс“ е място, където се раждат и мечти, правят се много опити и експерименти, за да се създават уреди и изделия, които работят с помощта на светлината. Имаме много общо между „Оптикс“ и нашата „Щура лаборатория“ ще ви даде шанс да се докоснете до магията. През седмицата вашите родители правят малки чудеса, правейки малки стъкълца, правят една различна реалност, създават бъдеще“, споделиха професорите от „Щура лаборатория“.

В приветствие към всички участници Даниел Даскалов – Директор „Администрация“ се обърна с думи на благодарност и припомни на малките изследователи колко важно е да бъдат смели и да мечтаят.„Трябва да се гордеете със своите родители, баби и дядовци, защото вече 23 години в нашата фирма, благодарение на тях, ние произвеждаме много интересни неща, неща, които политат в космоса, пазят горите от пожари , помагат на хората да виждат надалеч“, каза г-н Даскалов.

Фонтанът на ОПТИКС се превърна в истинска сцена на научни чудеса, които бяха поднесени чрез поредица демонстрации. Гигантски балони обличаха най-смелите участници, а опасните и изумителни опити с азот допринесоха за магичната атмосфера на научното шоу. Организаторите изненадаха децата с още вълнуващи срещи – динозавърът Дино и мечо Айси танцуваха заедно с участниците, които се озоваха в истинско пяна-парти.

Финалът на празника бе поставен с традиционната обща снимка, а децата поздравиха с щедри усмивки екипът на компанията с 23-тия рожден ден.

Още снимки от събитието може да видите на фейсбук страницата на Медиен център „Оборище“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn