С интерактивен Годишен календар Община Панагюрище отново промотира културните събития

За пета поредна година Община Панагюрище промотира събитията от Културния календар за 2018 година на интернет страницата си под формата на електронна интерактивна книжка, съобщават от местната администрация.

Събитията са обособени в четири раздела – културни прояви с международно, с национално, с регионално и местно значение и чествания на кръгли годишнини. Всеки от разделите е илюстриран със снимки от събитията от предходните години. Страниците на интерактивната книга-календар се разтварят на фона на музикален съпровод, а част от събитията са илюстрирани с анимация.

В този атрактивен вид Годишният културен календар е разработен за увеличаване рекламната дейност и e насочен към все по-голям брой информирани лица и привлечени за участие в културния живот на Община Панагюрище.

Това е поредна стъпка при изпълнението на един от приоритетите в Програмата за управление на община Панагюрище – Превръщане на Панагюрище във водещ туристически и културен център.
Община Панагюрище популяризира събитията от Годишния културен календар за 2018 година и чрез разработената с изцяло нова визия книжка, включваща всички международни, национални и регионални празници, конкурси и фестивали.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn