С какви амбиции посреща Palms Bet 2022 г.?

Palms Bet официално е един от лидерите в хазартната индустрия у нас. Създаден през 2018-та година, в рамките на няколко месеца само операторът успя да се превърне в любимото място за спортни залози и казино игри за родните потребители. В този материал ще ви дадем полезна информация за това какво са подготвили за 2022 година Palms Bet, както и какви са намеренията на компанията в мисията да задържат своите настоящи клиенти и да привлекат нови такива.

Да започнем с позитивни новини за българския спорт

Очевидно е, че освен да глези своите потребители от Palms Bet разполагат и с доста солидна и любопитна стратегия за социална корпоративна отговорност. В сферата на букмейкърите тя обикновено се изразява в благотворителна дейност в подкрепа на спорта. От Palms Bet са решили през 2022-ра година да подкрепят не коя да е дисциплина, а художествената гимнастика, чиито родни състезателки за последните няколко месеца ни донесоха множество поводи за национална гордост. Бетинг операторът възнамерява да подпомага индивидуалните гимнастички Боряна Калейн и Татяна Воложанина, както и треньорите Весела Димитрова (старши треньор на ансамбъл-жени) и Бранимира Маркова, а също така и златните момичета от българския ансамбъл с месечни премии за най-изявените сред тях. Мисията на Палмс Бет е да позиционира българската художествена гимнастика на световно ниво.

Palms Bet дават обещание за още по-мащабна спортна програма

Няма спор, че Palms Bet предлага една от най-добрите ежедневни програми за залози на спорт. Огромното разнообразие от дисциплини, лиги и мачове е разгледано тук в детайли, но ние ще добавим само, че то е сред основните предимства на компанията. За настоящата 2022 година обаче, представете си, операторът има за цел да направи своята спортна програма още по-мащабна. По всяка вероятност това означава компанията да добави нови спортове и да залага на допълнителни по-малко популярни лиги, включително от втора дивизия, а защо не дори и някои аматьорски първенства. Всички тези обещания от страна на Palms Bet за обикновения играч означават само едно: повече опции за печалба и повече часове забавления в българския бетинг сайт.

Разбира се, ще има и нови специални оферти от Палмс Бет

Все пак, Palms Bet влязоха в главите на хората главно с един рефрен от ТВ реклама, популяризираща най-интересната досега промоция на компанията. Става въпрос за „Сега е момента за апартамента“, които думи изпя самият Фики Стораро, с което буквално постави Палмс Бет на челни позиции в класациите за най-добри букмейкъри у нас. Но не само музикалното изпълнение бе причина тази промоция да пожъне успех. Всъщност, офертата, а и самите Palms Bet станаха толкова популярни, защото предложението за награда не бе парично, а материално – апартамент на морето или в София. Това, което със сигурност, можете да очаквате от оператора за 2022 година е, че наградите ще продължат да валят в сайта. Palms Bet вече стартира голяма част от своите бонуси. За повече информация относно условия за участие и правилата на офертите, може да видите в сайта на българската компания и по-конкретно в раздела Промоции.

Напомняме ви, че както във всеки друг бетинг сайт, е препоръчително в Палмс Бет да се придържате към принципите за честна и отговорна игра.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn