С нов треньор и нови футболисти „Оборище“ започна подготовката за новия сезон

С обновен състав ФК „Оборище“ стартира лятната си подготовката с първа тренировка днес на стадион „Орчо войвода“ в Панагюрище. Отборът беше предвождан от новия старши треньор – бившият вече скаут на Левски Георги Чиликов. ch Първият му асистент Димитър Телкийски отсъстваше, но се очаква тази седмица да се присъедини. На Чиликов помагаше треньорът на детско-юношеската школа на „Оборище“ Илия Новаков. Когато приключи селекцията на отбора, тогава ще мога да кажа повече за очакванията през новия сезон, но със сигурност ще се играе за победа във всеки мач, каза за Oborishte.bg Чиликов.8 4 Очаква се още утре към отбора да се присъединят още нови футболисти, сред които и чужденци. На терена днес излязоха 18  футболисти, повечето нови имена в отбора. Част от познатите играчи,  на които отборът разчиташе и миналата година, бяха Георги Нетов, Кирил Личев, Боримир Карамфилов.

„Оборище“ ще тренира на клубната си база само в първата седмицата от старта на подготовката си, а след това ще проведе 15-дневен лагер в Банско. Първата контрола се очаква да е още идната събота, а официалното представяне на новия отбор се планира за 15 юли.Копие от IMG_6566
В средата на новата седмица новият треньорски състав ще даде пресконференция и ще сподели повече за предстоящата подготовка, фокуса на селекцията и очакванията за новия сезон, обясни и самият Чиликов. Той бе поздравен в началото на днешната тренировка от бившия президент на клуба Илия Анчев, там беше и настоящият Стоян Байряков. Мнозина футболни фенове също подкрепиха отбора.

tree [[ 1 99 mjj aaa ggg IMG_6550 IMG_6554 IMG_6556 IMG_6569 IMG_6570 IMG_6571 novv oi8 poo

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn