С подкрепата на фондация „Лъчезар Цоцорков“: Виртуозът Васко Василев идва в Панагюрище с концерт и биографичен филм

Виртуозният български цигулар Васко Василев ще гостува в Панагюрище с един различен концерт. Изявата му пред местната публика е насрочена за 19 ноември (вторник) в Театър Дом паметник от 19:00 часа и е част от национално турне на световноизвестния музикант.

За разлика от друг път, сега турнето ще представлява филмова премиера и концерт в едно. Документалният филм за живота на Васко Василев е продуциран от компанията MAD in BG с автори Лора Крумова и Мария Йотова и е реализиран с подкрепата на фондация „Лъчезар Цоцорков“. Кадри от детството в София, от годините на образованието му в Москва, през актуалните му ангажименти в Испания, Италия, Япония, България до работата му в Кралската опера в Лондон са част от разказа за живота на Васко. Във всеки от градовете на турнето филмът ще бъде излъчен непосредствено преди главният му герой да излезе на сцената за една много лична музикална ретроспекция.

Билетите за концерта на Васко Василев в Панагюрище вече са в продажба на сайта eventim.bg и са на цени от 40 до 60 лева.

https://www.eventim.bg/…/art…/vasko-vassilev–3/profile.html

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn