Тази седмица вестниците са два, новините – много повече

Тази седмица два вестника в един, повече страници и още повече новини. Заедно с вестник „Оборище“ излиза и училищното издание на СОУ „Нешо Бончев“ – вестник „Щъркелово гнездо“.

На страниците на „Оборище“ ще прочетете подробности около делото „Евстатиев“; за наградата, която получи „Асарел-Медет“ АД – „Инвеститор на годината“ за 2015г.; за новата шампионска титла, която извоюва Йоана Пишмишова – този път в джудото; за празника на пчеларите; културни и спортни събития от последните дни; обяви; традиционните ни рубрики и още любопитни новини.

ОТ  СТРАНИЦИТЕ НА в. „ЩЪРКЕЛОВО ГНЕЗДО“ научаваме за десетокласника Петър Терзийски, който ще вземе участие в международна екоинициатива; за поклонението пред патрона на училището – Нешо Бончев; за ученичката от 10. клас Цветина Онцова, която участва в Световен конкурс. На фокус в броя: отличия на бончевци и редица училищни събития. И още – интервю с лекоатлетката Лушка Кокотанекова; рубриките „Добра новина“ и „Работилница на доброто“ разказват за поредните добри дела, направени от възпитаници на школото;  за новата песен на MODICA и за първия конкурс на новосформираната ВГ „Шанс“; за обучението „Новите роли на учителите“, в което се включиха преподаватели от СОУ „Нешо Бончев“ и още интересни четива, подготвени от редколегията на „Щъркелово гнездо“.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn