Талантливата Виктория Манева стана носител на Супер Гран При в Международния фестивал „STARS OF THE WORLD – ALEXANDRA PRINCESS ANGEL“ 2017 в Албена. Йорданка Димитрова се завърна с медали

Талантливата Виктория Манева впечатли журито на Петия Юбилеен Международен фестивал „STARS OF THE WORLD – ALEXANDRA PRINCESS ANGEL“ 2017, и то заслужено и присъди Супер Гран При, две награди Гран При и 5 златни медала. Достойно се представи и Йорданка Димитрова, която също се завърна с медали от престижния форум, състоял се от 24 до 29 август в черноморския курорт Албена. Младите дарования са възпитанички на музикалните педагози Нона Немигенчева и Пепа Филина в ОШИ „Евгений Зумпалов”.

v3

Златните отличия на Виктория Манева са в направлението „Вокал“, където тя изпя световния хит на Кристина Агилера „Bound to You“,  „Фолклор”, където се представи с песента „Лале ли си, зюмбюл ли си“, „Песен на роден език” с песента на Маргарита Хранова  „Кажи ми докога?“, и в номинацията „Песните на Филип Киркоров” за отличното изпълнение на песента „Снег“. Петият златен медал е в направление „Мода”. Две награди Гран При Вики спечели в номинациите „Песен на роден език” и „Песните на Филип Киркоров”.

До гала-концерта на 28 август бяха допуснати 11 състезатели, които се бориха за Супер Гран При.

v6

Осем членното международно жури, част от което бе и Бедрос Киркоров беше изключително затруднено при решението си на кого да присъди престижната награда, като трябваше да избира между двама изпълнители. В крайна сметка я подели между Виктория Манева и 10-годишния Арсений Собольков от Русия. Двамата си разделиха паричната премия от 1000 лева.

v
Носителите на Супер Гран При  получиха и специален подарък от Филип Киркоров – лимитирана дискография на творческия му път. Тъй като дискографията бе в единична бройка, бе предоставена на госта от Русия, а Виктория Манева като компенсация получи 2 безплатни билета за концерта на Филип Киркоров в България на 25 септември, в зала 1, на НДК, с обещанието, че звездата лично ще и връчи своята дискография. Вики с нетърпение очаква срещата.

Jordanka Dimitrova Albena

Йорданка Димитрова също се завърна със завидна колекция от медали. Тя спечели златен медал в номинацията „Фолклор“ и бронзови отличия в номинациите „Световен хит“ и „Песен на роден език“. В направлението „Мода“, номинация „Модел“ спечели сребърен медал.

v1

Организатор на събитието бе Арт компания „Нови звезди“ – България. В конкурса се състезаваха участници от България, Русия, Украйна, Молдова, Унгария, Румъния, Израел, Лесото и др.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn