Талантливата Ива Вулева с бронзов медал от XXI Национален музикален конкурс „Милчо Петров“ в Пловдив

За 21-ти пореден път, на 30 май се проведе Националният музикален конкурс „Милчо Петров” , Пловдив 2021 за възпитаници на Музикалните школи към читалищата от цялата страна. Те се състезаваха в специалностите: пиано, акордеон, китара, цигулка и ударни инструменти.

Възпитаничката на музикалния педагог Величка Маслева от Школата за поп и джаз пеене „Евгений Зумпалов“ към ЦПЛР-Панагюрище Ива Вулева се включи в надпреварата в града под тепетата, като се представи отлично. В специалност „Пиано“, втора възрастова група, Ива Вулева спечели бронзов медал.

Оценка на изпълненията направи престижно жури в състав: председател – проф. д-р Ромео Смилков и членове: проф. Живка Личева, д-р Милена Вълчева, Анелия Сталева и Дарина Кантарджиева. 

„Силна конкуренция и много талантливи деца. Достойно представяне и заслужен медал. Браво, Ива!”, написа в социалната мрежа преподавателят и Величка Маслева, която също бе удостоена с Диплом.

Конкурсът се организира ежегодно от Народно читалище ”Шалом Алейхем 1945 г.” и се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив по програма „Пловдив за младите” и любезното съдействие на ОЕ ”Шалом” Пловдив.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn