Талантливи деца рисуваха в „Асарел-Медет” за Седмицата на мобилността

През 2017 година „Асарел-Медет“АД се включи в Европейската седмица на мобилността, която се провежда в периода от 16 до 22 септември. Кампанията е традиционна и през тази година се фокусира върху темата „Чиста, споделена и интелигентна мобилност“ и протича под мотото „Заедно стигаме по-далеч“.

as risunki4
Към фирмената инициативата на 19 септември се присъединиха и талантливи деца от панагюрското СУ „Нешо Бончев”, водени от художника и преподавател по изобразително изкуство Нистор Хаинов. Те разгърнаха фантазията си в организираната от дружеството творческа работилница „Зелени и активни”.

as risunki1 as risunki2 as risunki5

Повечето от децата рисуваха върху картон, а Анастасия Лулчева и София Николаева сътвориха две пъстри стенни пана. Върху тях са изобразени приказни герои, които освен настроение, излъчват и екологични послания. На отделно пано бе изписан фирменият девиз : „От природата за хората – от хората за природата”.

asarel risunkite asarel risunkite1
Гостуващите младите художници споделиха, че са вдъхновени от любовта си към природата, а техният творчески призив е да пазим околната среда чиста, за да бъдем всички здрави, активни и щастливи.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn