Театър „Искри и сезони“ представя „Лудории в съботната вечер“ на 20 май в Панагюрище

Комедийното представление “Лудории в съботната вечер”, с участието на неповторимите български актьори Искра Радева, Милена Атанасова, Веселин Ранков и Антон Радичев гостува в Панагюрище на 20 май, от 19:00 часа, в Театър Дом-паметник.

В пиесата на Марсел Митоа се разказва за необичайните методи, които използват две самотни парижанки за запознанства с мъжете. Наред с невероятните комични ситуации, в които изпадат те и партньорите им, в сюжета става въпрос за самотата, за истинските стойности, за нуждата от обич, от разбиране, от рамо до твоето…

„Аз често се шегувам, че мъжете трябва да я гледат, за да разберат как се свалят мадами по нестандартни методи и да знаят от какво да се пазят в такива ситуации. А дамите могат да видят как също по нестандартен начин да свалят мъже. От друга страна, обаче пиесата има и сериозен поглед върху самотата. Зад всички комични перипетии на героите се крие нуждата да намериш близък човек, сродна душа, да се влюбиш и да преживееш всичките тези вълнения и трепети на любовта. Прозира колко е тъжен животът, когато си самотен“ , споделя Искра Радева.

Билети в Театър Дом-паметник. Местата са ограничени. Настаняването е на 50% от капацитета на залата.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn