Тихомир Иванов и „Камино: Пътят на завръщането“ в Панагюрище

Младият автор Тихомир Иванов, който неуморно обикаля страната, за да представи в лични срещи с читателите книгата си „Камино – пътят на завръщането“, своите преки впечатления от Френския маршрут и най-важното, прозренията и идеите си, провокирани от изминаването на прословутия 800-километров поклоннически маршрут ще гостува в Панагюрище, на 30 октомври, в Общинска библиотека „Стоян Дринов”. Събитието е с начален час 17:30ч.

За по-малко от година Тихомир обиколи 40 селища, на които представи фотоси и лични впечатления, обединени в презентацията „Камино: среща с един поклонник“. Кръстосва страната по старомодния начин – с влакове и автобуси. В първата част на срещата гостите му получават практични съвети за Френския маршрут от първа ръка, докато втората част е по-духовна – за промяната, за себепознанието, личният път и борба, за сбъдването на мечтите.

„Когато пишех книгата, нямах идея, че ми предстои едно такова приключение“, споделя Тихомир след приключването на поредния етап от пътешествието си. „Но това е изключително ценен опит и като работен процес. Срещнах много нови приятели и в лицето на домакините, и сред гостите, видях много български градове за първи път… Раздадох се максимално заради идеите, които исках да споделя с хората, защото за мен това не е просто представяне на книга, а кауза, на която посветих последните години от живота си и която тепърва ще развивам.“

Тихомир Иванов е роден през 1985 година в Чирпан. Има бакалавърска степен по телевизионна журналистика от СУ „Св. Климент Охридски“ и магистърска степен „продуцент в екранните изкуства“ от НАТФИЗ.

Към момента на излизането на книгата му „Камино: Пътят на завръщането“Тихомир Иванов учи психология в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn