Традиционният благотворителен бал „Златна панагюрска есен” на „Лайънс клуб” – Панагюрище ще премине под мотото „Дом и семейство – това е любов!”

За девета поредна година Лайънс клуб” – Панагюрище организира традиционния благотворителен бал „Златна панагюрска есен”. Събитието ще се проведе в деня на християнския празник Свети Мина, покровител на семейството -11-ти ноември, в зала „Луда Яна” на СПА хотел „Каменград”. Събитието ще премине под мотото „Дом и семейство – това е любов!” Събраните средства ще бъдат използвани за осигуряване на стипендии на зрелостници и студенти със заболявания и в затруднено материално положение.

l bal1

Припомняме, че 11 000 лева бе сумата, събрана от дарения на традиционния благотворителен бал „Златна панагюрска есен 2016”, организиран от „Лайънс клуб” – Панагюрище. Средствата бяха използвани за оборудване на сензорно-интеграционна зала в Дневен център за деца с увреждания „Дъга”, закупена беше увеличителна лупа за Георги Крушевски, с която той да може да чете, бяха осигурени  средства за стипендии на един студент и двама зрелостници със заболявания и в затруднено материално положение. Като достойни наследници на големите панагюрски възрожденци и верни на мотото на благотворителната организация „Да дарим светлина”, панагюрските лъвове бяха избрали за тема на миналогодишния бал „Възрожденските дарители от Панагюрище – живи и днес”.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn