Трето място за 19 год. хандбалистки на Регионалното първенство

На 27- ми март Панагюрище бе домакин на последния кръг от Регионалното  първенство по хандбал за 19 год. девойки. В зала „Арена Асарел“, младият панагюрски отбор загуби и двете срещи. В първата бяха надиграни от Хасково с резултат 26:20, а във втората от Сливница с 31:24. След изиграните срещи от всички турнири, класирането не се промени. Първи – Хасково, втори – Сливница, трети – Панагюрище. Въпреки третото място в Регион южен, ХК”Панагюрище” ще участва на Държавния финал, който ще се проведе от 28 до 30 април в Хасково. Целта, поставена пред отбора е влизане в шестицата.
Състав :Славка Иванова,Мария Маслева, Стиляна Добрева, Станислава Чакърова, Марина Чардакова, София Пашова, Евелин Драганова, Николета Иванова, Стоянка Варадинова, Йоана Робова, Катрин Чочева.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Мария Маслева стана голмайстор на първенството с 66 гола и бе избрана за най-добра дясна свръзка, а Стиляна Добрева -най-добро дясно крило.

В събота, 1 април Панагюрище ще бъде домакин на кръг от зоналното първенство по мини хандбал за момичета до 10 год. Състезанието ще се проведе в зала „Арена Асарел“ от 10:30 часа.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn