Три златни медала за възпитаниците на музикалния педагог Нона Немигенчева от Първия фестивал за млади изпълнители „Моята песен за България“ в Челопеч

Изключително успешно беше участието на възпитаниците на музикалния педагог Нона Немигенчева в  първото издание на Фестивала за млади изпълнители „Моята песен за България“ , провел се на 9 и 10 юни, в Челопеч, парк „Корминеш“ .

viki deivid

Глория Щрангова спечели първа награда и златен медал в Първа възрастова група. Виктория Манева грабна златото в трета възрастова група, а Дейвид Белишки оглави класирането в четвърта възрастова група. Евгения Ангелова спечели второ място в нейната група, а Кристиана Чуклева получи поощрителна награда. Ръководителката на младите панагюрски таланти Нона Немигенчева беше удостоена с наградата на фестивала за вокален педагог.

viki

Участниците в песенната надпревара бяха ценявани от професионално жури с председател Светослав Лобошки и членове доц. Етиен Леви и Орлин Горанов. Младежкият фестивал „Моята песен за България“ цели да насърчи младите таланти в певческото изкуство, да популяризира родната песен, както и да предизвика у подрастващите младежи родолюбиви чувства.Очаква се фестивалът да се организира ежегодно, през месец юни.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn