Тържествено връчиха свидетелствата на седмокласниците от ОУ „ Двайсти април“. Априлци представиха комедията „Има ли смисъл да утепваме мечката”

Седмокласниците от ОУ „Двайсти април“ получиха своите свидетелства за завършено основно образование на тържествена церемония в салона на НЧ“Виделина-1865“ на 4 юли. Бъдете упорити, целеустремени и успявайте! Много успехи занапред! “, пожела им директорът на училището Дида Карайлева.

 

Бяха наградени ученци с активен принос към училищния живот, както и родители, които дейно участват в училищни инициативи.

Своето признание получиха и учителите на годината на ОУ „Двайсти април“ – Зорка Кисьова и Петя Караджова, както и Недка Христоскова – признание за цялостен принос, тъй като настоящата учебна година бе последна за нея.

Гостите на събитието имаха възможност да видят комедията „Има ли смисъл да утепваме мечката” от Панчо Панчев с участието на ученици от училището. Адаптация и постановка Нина Истревска, учител по БЕЛ, сценография Петя Караджова, учител по изобразително изкуство.

Преди официална церемония за връчването на свидетелствата, във фоайето на Читалището беше поставена кутия за набиране на средства, необходими за животоспасяващата операция на Петър Каназърски. Благодарение щедростта на присъстващите бяха събрани 547 лева.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn