Търси се най-добрата училищна група

Стартира осмото издание на конкурса за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015″, организиран от D2 и Министерството на младежта и спорта.
Ако искате да станете най-добрата ученическа група за 2015, имате авторско парче и сте готови за голямата сцена, се регистрирайте за участие в музикалния конкурс до 30 август, като качите своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт: www.d2band.com. Конкурсът е отворен за групи от цялата страна.
За участие няма да се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии. Под група се разбира формация с минимум трима членове.
От 1 септември до 9 септември ще се проведе електронно гласуване в сайта на конкурса: www.d2band.com
Докато тече гласуването феновете на групите ще могат да ги чуят и на живо по време на националното турне – „Голямо Междучасие 2015″, което ще даде шанс на бандите да излязат на професионална сцена в големите градове на България.
D2 ще бъдат в ролята на ментори, а специални гости ще са най-добрите групи от предишните издания на конкурса.
Трите групи, събрали най-голям вот при гласуването, ще вземат участие в големия финален концерт на „Голямо междучасие 2015″, който ще се проведе на 12 септември, пред паметника на Съветската армия в София.
Именно от тях D2 ще изберат най-добрата ученическа група на България за 2015 г.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn