Удължават срока за кандидатстване в кампанията „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“ до 11 април

До 11-ти април се удължава срокът за приемане на документи за кандидатстване в съвместната благотворителна кампания на Ротаракт клуб и Фондация „Искам бебе“ – „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“.

Желаещите да кандидатстват двойки от Панагюрище е необходимо да изпратят на e-mail адрес: rotaract@iskambebe.bg попълнени и подписани публикуваните документите, които може да откриете в сайта на Фондация „Искам бебе“ .

Линк към документите за кандидатстване

http://iskambebe.bg/index.php?route=layout/news&path=64&news_id=212

На финала на кампанията ще бъде избрана една двойка от Панагюрище, която ще получи финансиране на ин витро процедура. Двойките, ще бъдат определени чрез жребий в присъствието на нотариус и представители на Ротаракт Клуб и Фондация „Искам бебе“, като датата за това ще бъде уточнена допълнително и оповестена на сайта на фондацията iskambebe.bg.

Информацията за кандидатствалите двойки е строго поверителна и личните им данни ще бъдат обработвани единствено от Фондация „Искам бебе“.

Припомняме, че членовете на Ротаракт Панагюрище събраха общо 5000 лв. за целите на националната благотворителна кампания „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“, провела се на 7 и 8 март. Младите панагюрски ротарактори призоваваха хората да дарят средства без ограничение на сумата и даваха цветя на включилите се.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn