Ултрамаратонецът Краси Георгиев представя автобиографичната книга „Да тичаш към себе си“ в музея на 10 юни

Книгата „Да тичаш към себе си“ на ултрамаратонеца Краси Георгиев ще бъде представена на 10 юни, петък, от 17:00 в Историческия музей. Събитието се осъществява с подкрепата на община Панагюрище.

19 януари 2018 г. Журналисти от водещи български телевизии, радиа, печатни и онлайн издания са се събрали в популярен столичен мол. Набит, гологлав и брадат ултрамаратонец се качва на бягаща пътека. Той обаче не е там, за да се раздвижи, а за да бяга в продължение на 36 часа в подкрепа на деца, преборили онкохематологични заболявания. Този бегач, за когото повечето българи чуват за първи път, се казва Краси Георгиев – човекът, който след 20 години във Великобритания и САЩ и десетки пробягани маратони и ултрамаратони по света намира нов източник на смисъл обратно в родината си. Добре дошли в моя свят!

„Да тичаш към себе си“ е автобиография с елементи на личностно развитие и самопомощ. Всяка от 10-те глави в книгата проследява определен период от живота на Краси Георгиев – от детството му в Панагюрище и престоя му в Русия през казармата, следването в Нов български универстиет (НБУ) и заминаването за Англия до съчетаването на ролите на готвач и бегач, преместването в САЩ и завръщането в България. Всяка глава се фокусира върху принцип, от който Краси се ръководи до днес.

ГЛАВА 1: Търси смисъла и ще откриеш посоката

ГЛАВА 2: Пази достойнството си и уважавай истинските авторитети

ГЛАВА 3: Изисквай от себе си повече, отколкото другите изискват от теб

ГЛАВА 4: Помогни си сам, като вземеш живота си в свои ръце

ГЛАВА 5: Направи първата крачка и дай най-доброто от себе си

ГЛАВА 6: Следвай своето „защо“ и ще се справиш с всяко „как“

ГЛАВА 7: Избери живота пред живуркането

ГЛАВА 8: Облечи мечтите си в планове за действие и действай

ГЛАВА 9: Обвързвай целите си с каузи, които са по-големи от теб

ГЛАВА 10: Обграждай се с хора, които те подкрепят и вдъхновяват

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn