Ултрамаратонецът Краси Георгиев с ново предизвикателство

Ултрамаратонецът Краси Георгиев ще започне новата година с ново предизвикателство, заедно с предприемачът, също пробягал не малко километри Иван Димов. Целта им е да раздвижат България за 30 дни с 1000 повторения на упражнение по избор.

„Идеята ни е да мотивираме много хора да намерят своето предизвикателство през януари, в началото на годината всеки взема решения да промени живота си. За съжаление тези решения много бързо остават в сферата на пожеланията”, сподели пред БНТ Иван Димов.

„В 00:01, на 1-ви януари 2020г., ние започваме нашето предизвикателство. Не е задължително всеки да прави по 1000 повторения от това, което ние ще правим. Може да направи 1000 крачки, да плува 1000 метра или да направи 1000 клека. Идеята е хората да започнат новата година с ново предизвикателство за 30 дни и да не се отказват на втория или третия ден”, обясни Красимир Георгиев и допълни: „Ние се предизвикваме постоянно. Идеята е хората, които не знаят, че могат да правят такива неща, да се уверят, че всъщност могат”

Краси Георгиев и Иван Димов  ще тренират на различни места, в различни зали, а хората могат да изпращат, да споделят на фейсбук страницата им най-оригиналните, най-смешните, най-интересните видеа, които са си направили, докато изпълняват предизвикателството. Целта е на хората да им е приятно, докато го правят, а не да го правят по задължение.

„Това е нашето предизвикателство, което не е много лесно, но ако всеки намери собственото си спортно предизвикателство, да се раздвижи”, каза Димов.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn