Усмихнато лято за децата от Центровете за настаняване от семеен тип

Изпълнени с емоции и забавления са летните дни за възпитаниците на ЦНСТ „Павел Бобеков“, каза директорът Красимира Русинова. От 20 юли до 3 август децата са отдъхвали на почивна база „Панорама“, гр. Смолян. След завръщането си ходили на риболов.

^09D0917398AB90C395122B09754FB6C96D6D67672630F20337^pimgpsh_thumbnail_win_distrЕжедневно в центъра се организират различни дейности, в следобедните часове децата посещават Общинска библиотека „Стоян Дринов“, веднъж седмично ходят на плаж.
Благодарение на приятели и спонсори децата от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в Панагюрище са почивали в Международния детски лагер „Камчия”, посетили резервата „Сребърна“, разказа директорът на центъра Людмила Иванова.

cnst1cnst5

Незабравима ще остане екскурзията им с влак до Пловдив, където разгледали амфитеатъра, музеите и Стария град. Част от децата лагеруват в базата на село Панагюрски колонии. Ежедневни разходки сред природата, игри и посещения в градската библиотека запълват свободното им време.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn