Успешно представяне на ВК „ПАН ВОЛЕЙ”

На 12 ноември отборът на ВК „ПАН ВОЛЕЙ” –  момичета до 15 г. зае второ място в турнира за прекадетки след победа над отбора на Тополово с 3:0 гейма и загуба с 0:3 от отбора на „Хебър” Пазарджик. Срещите се играха в зала „Арена Асарел”.

На 13 ноември се проведе IV кръг от Държавното първенство за юноши старша възраст. Панагюрските волейболисти гостуваха на „Металик” Сопот. След доста оспорван мач момчетата на ВК „ПАН ВОЛЕЙ” победиха домакините с 3:2 гейма. В V кръг юношите старша възраст на ВК „ПАН ВОЛЕЙ” ще почиват, а на 27 ноември ще гостуват на „Локомотив” Пловдив. Мачът е част от VI кръг на Държавното първенство.

iunoshi-starsha

С безапелационна победа с 3:0 гейма над отбора на Велинград и загуба с 0:3 от „Виктория” се завърна отбора на ВК „ПАН ВОЛЕЙ”- кадети от град Пловдив. „Повече от достойно представяне на този млад отбор. За повечето играчи това бе първия мач в живота им, със сигурност няма да е последният”, съобщи за Oborishte.bg треньорът Росица Ангелкова. На кадетите им предстои среща с отбора на „Хебър” Пазарджик.

На 18 ,19, и 20 ноември 2016 г. отбора на девойките старша възраст на ВК „ПАН-ВОЛЕЙ” ще вземе участие в есенния турнир от Държавното първенство на БФВ, който ще се проведе в гр.Етрополе. Момичетата ще играят срещу отборите „Пирин”, „Велбъжд”, „Етрополе” и „Ботев”.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn