Утвърдената световна марка San Marco представи най-новите си продукти и в Панагюрище

В Панагюрище бе представена 18-тата Годишна Гранд Презентация на Сан Марко – утвърден лидер в Италия в производството на бои и декоративни покрития за строителството. Мероприятието се състоя на 2 октомври в конферентната залpreа на Исторически музей-Панагюрище.

11073978_1079434088749232_2236512308536117645_n

Христо Божков, Предраг Тешович и Цветан Божков

Домакини на събитието бяха Цветан и Христо Божкови от фирма ET „Цветан Божков“, официален представител за регион Пазарджик на Colorificio San Marco – Италия. Специално за събитието в Панагюрище дойдоха представителите на Сан Марко България Предраг Тешович и Саша Тешович, Давид Шав – технолог в Сан Марко Италия и Леана Годигна – търговски директор за Източна Европа Сан Марко Италия. На събитието присъстваха представители на строителния бранш. Презентацията уважи и главният архитект на Община Панагюрище Николай Младенов.

IMG_7862

Давид Шав и Саша Тешович

По време на представянето в Панагюрище бяха показани някои от най-новите декоративни мазилки, които са на пазара от няколко месеца. Направена бе демонстрация на новите материали на Colorificio San Marco S.p.A.
IMG_7861Специално внимание бе обърнато на разработваната от San Marco България екологична серия от продукти под логото „Greenspirit”, която максимално щади околната среда, като използва екологично чисти материали. Представителите на фирмата демонстрираха как с лекота и финес могат да се нанасят висок клас бои. Представени бяха специализирани продукти като антимухъл системи и др. Обсъдени бяха актуални тенденции в съвременното строителство.
San Marco предлага:
Супер миещи, паропропускливи бои на водна основа.
– Супер миеща хипоалергенна , екологично чиста боя на водна основа.
– Декорации за стени
– Еластични фасадни покрития и топлоизолационни системи.
– Система за премахване и защита от графити.
– Професионална грижа за естествени и синтетични камъни и бетони.
– Професионални системи за борба с мухъл и водорасли.

Съдружниците в компанията дадоха висока оценка за професионализма на Цветан и Христо Божкови – дипломирани специалисти от Colorificio San Marco S.p.A. с международен сертификат, богат опит и много завършени обекти на територията на цялата страна. Повече за богатата гама продукти на Сан Марко Италия може да се научи на място в шоурум „Наслада” в Панагюрище и на фейсбук страницата на фирмата /виж тук/.

Шоурум "Наслада", Панагюрище, ул. "Оборище 23А"

Шоурум „Наслада“, Панагюрище, ул. „Оборище 23А“

Презентацията започна с история на компанията, чието начало датира още от 1950 година.
Четири поколения предприемачи и производители от San Marco през целия си живот са се борили с едно нещо, а именно с ежедневните проблеми в строителството и с това много се гордеем. Още през 70-те години на миналия век San Marco е започнал да разработва екологично чисти продукти, бои на водна основа. Ние сме първата строителна фабрика в света, която е почнала да прави за всеки един продукт оценка за жизнения цикъл на този продукт. Имаме лаборатория със собствен развоен център, с което могат да се похвалят много малко фабрики в света, собствена колориметрия, която разработва цветове, модни тенденции, софтуери за оцветяване. 5% от целия, световен оборот на фирмата се инвестира в нови идеи и разработване на нови продукти, и подобряване на старите.“, каза по време на презентацията Предраг Тешович.
През деветдесетте години компанията прогресира и изгражда стабилна търговска мрежа от технически и технологично специализирани марки. Превръща се в лидер в търговията на продукти, базирани на водна основа. Съчетавайки традиционните похвати на венецианските майстори с иновативните технологии, San Marco произвежда висококачествените продуки, съобразени с най-високите европейски стандарти и екологични норми. Компанията поддържа собствена научно-техническа лаборатория и развоен център, които се простират върху площ от 42 000 м2 в индустриалната зона на Венеция – Маркон. Продуктите, предлагани от заводите San Marco, са формулирани да защитят максимално хората и околната среда и да задоволят всички изисквания за нанасяне и осигуряване на изключително висок качествен стандарт. Днес компанията присъства в 64 страни по света. Вече 3 години продуктите и услугите на Сан Марко присъстват и в Панагюрище.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn