Ученици управляваха СУ “Нешо Бончев” за един ден

На 24 ноември в СУ “Нешо Бончев” се проведе Ден на ученическото самоуправление. Инициативата бе на Ученическия съвет в панагюрската гимназия, а участие в нея взеха класовете от прогимназиален и гимназиален етап.

Учениците влязоха в ролята на учители по различните учебни предмети. Те поеха и постовете на директор, зам. директори, почистващ персонал, охрана, психолог и медицинска сестра.

Отговорната задача да ръководи СУ “Нешо Бончев” за един ден беше поел Ангел Реджов. Редом до него в кабинета беше директорът Веска Барова, която помагаше на Ангел със съвети.

Заместник-директори бяха Дарина Метанова, Кристина Гочева и Танислав Иванов.

С административните дела днес бяха се заели Максимилиан Нанов и Мария Шанова, а финансиите стриктно съблюдаваше Глория Щрангова.

В ролята на психолог се превъплати Полина Трендафилова.

За здравето на бончевци, разбира се под наблюдението на медицинското лице в училището, се грижеше Ивайла Станчева, която сподели, че има желание да учи медицина.

Часът по български език в 11 „а“ клас ръководеше Диана Иванова. „Материалът е изключително труден, защото днес имаме два часа профилирана подготовка“, каза г-жа Милка Пискова, която беше седнала на ученическата скамейка, сигурна, че нейните заместници ще се справят, тъй като са отлично подготвени.

Инициативата беше приета много добре от всички в СУ “Нешо Бончев”.

Още снимки може да видите на фейсбук страницата на Медиен център Оборище.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn