Фантастичния екшън „Спайдър-мен: Далече от дома” и анимацията „Сами вкъщи-2” гледаме в кино „Модерен театър” тази седмица

Прожекции в кино „Модерен театър“ тази седмица:

 

САМИ ВКЪЩИ 2– 3D Премиера

 

Жанр: Анимация, Комедия, Приключенски

Държава:САЩ, Франция, Япония

Дата: 10.07.2019 г. (сряда)

Час: 17,15 часа

Дата: 14.07.2019 г. (неделя)

Час: 17,00 часа

Цена на билета:

За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

Териерът Макс (Патън Осуолт) се налага да се справи с някои големи промени в живота си. Неговата собственичка (Ели Кемпър) е вече омъжена и има свое дете Лиъм. Макс е толкова съсредоточен върху дълга си да пази малкия, че получава нервен тик. По време на семейното им пътуване до фермата Макс и Дюк (Ерик Стоунстрийт) се сблъскват с кучета, нетолерантни към крави, враждебни лисици и ужасяваща пуйка, които повишават допълнително безпокойството на Макс. За щастие, Макс получава някои указания от фермерския ветеран Рустър (Харисън Форд, който прави своя дебют в анимационен филм), който настоява Макс да се отърве от неврозните си навици, да намери лидера в себе си и да даде на Лиъм малко повече свобода.В същото време, докато собственикът й е далеч, скъпият померан Гиджет (Джени Слейт) се опитва да спаси любимата играчка на Макс от окупиран с котки апартамент с помощта на приятелката си Клои (Лейк Бел).А лудото, но сладко зайче Снежко (Кевин Харт) силно вярва, че е истински супергерой след като неговият собственик Моли започва да го облича в пижама, подходяща за необикновени герои със суперсили. Но когато Дейзи (Тифани Хадиш), безстрашен ши-тцу, се появява, за да поиска помощ от Снежко за опасна мисия, той наистина ще трябва да се превърне в героя, който само се преструва, че е.    Ще успеят ли Макс, Снежко, Гиджет и останалата част от бандата да открият вътрешната си смелост, за да се изправят пред най-големите си страхове?

 

СПАЙДЪР-МЕН: ДАЛЕЧЕ ОТ ДОМА– 3D Премиера

 

Жанр: Фантастика, Екшън, Приключенски, Комедия

Държава:САЩ

В ролите:Майкъл Кийтън, Джейк Джиленхол, Нуман Акар, Том Холанд, Мариса ТомДата: 10.07.2019 г. (сряда)

Час: 19,15 часа

Дата: 14.07.2019 г. (неделя)

Час: 19,30 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

В продължението ще видим и Джейк Джиленхол като злодея Мистерио, а Майкъл Кийтън отново ще е на линия в ролята на Ейдриън Томес.
Както сподели шефа на „Марвел“ Кевин Фейдж, в новия филм приключенията на Спайдър-мен ще преминат извън границите на Америка.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn