Фестивал, популяризиращ здравословния начин на живот ще се проведе в Панагюрище на 20 и 21 октомври

Това е второто издание на проявата в Панагюрище, която има за цел да популяризира здравословния начин на живот. Фестивалът ще се проведе на 20 и 21 октомври, в хотел „Каменград“, зала „Асарел“ и зала ”Луда Яна”. Организатори са Йога клуб „Панагюрище“, Духовно общество „Бяло братство“ Панагюрище, НЧ“Виделина-1865″, гр. Панагюрище. Всички посетители ще имат възможността да станат част от каузата “Здравей, Здраве!”. Организацията предвижда да се проведат лекции и практики на тема здраве, здравословен начин на живот и естествени методи на лечение.

 

ПРОГРАМА

20 октомври – хотел „Каменград”- зала”Луда Яна”

10,00-10,15 Откриване
10,15-11,30 Лекция : „Човешкото тяло – огледало на душата“ – лектор д-р Светла Балтова
11,30-12,00 Паневритмичните упражнения за осъзнаване на тялото-практика,водещ
д-р Светла Балтова
12,00 – 13,00 Лекция „Живот без диети”- с писателя Георги Жеков
13,00-14,00 Обедна пауза
14,00-16,00 „Приложна лечебна радиестезия – иновативни български квантови устройства в помощ на човешкото здраве“, лекция и практика с Вълко Чобанов

 

21 октомври – хотел „Каменград” – зала „Асарел”

10,00-11,30 „Родът и предците ни-наша сила, наша опора и съдба“ – лектор и водещ практиката Аида Марковска
11,30-12,30 „Богатството ми приляга“ – лектор Ваня Кънева
12,30-13,00 Практика по темата с водещи Ваня Кънева и Аида Марковска
14,00 Закриване на фестивала

 

Фестивалът популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. Стреми се да създаде информираност и да провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти ,хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.
Вход свободен!

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn