ФК „Оборище“ излезе за първа тренировка с петима нови футболисти

С петима нови футболисти излезе на първата си тренировка днес отборът на ФК „Оборище”. Новите попълнения в отбора са Христо Стамов от „Локомотив” /Пловдив/, Константин Атанасов и Борис Малев от „Евроколеж”, Шаби Османов от „Асеновец” /Асеновград/ и Християн Василев, юноша на „Левски”,  играл във ФК „Шумен“. Юношата на ЦСКА Радой Божилов за изненада на ръководството на панагюрския клуб липсваше за първата тренировка.

С отбора се разделиха Мартин Василев, Григор Долaпчиев, Салас Обаси Окечукво, Христо Гоговски и Ахмед Адемов.

„Надявам се през пролетния полусезон да продължим с успешните игри. Най-малкото – като цел да запазим петото място в класирането“, коментира председателят на Управителния съвет на ФК „Оборище” Илия Анчев.  Възможно е да бъдат привлечени още един-двама играчи до началото на пролетния полусезон, коментира още Анчев.

111trenir trenirovka

„Радостното е, че всички момчета, които имахме желание да останат в отбора останаха, имаме и нови попълнения. Надявам се да надградим нещата през пролетния полусезон.“, заяви старши треньорът на „Оборище“ Танчо Калпаков и отбеляза, че е имало голям наплив от желаещи футболисти да се присъединят към панагюрския отбор. Няма промяна в спортно-техническия щаб.

На панагюрския тим му предстоят контролни мачове и деседневен подготвителен лагер във Варвара през февруари, но преди това утре „Оборище“ ще получи отличието „Отбор на годината“ в ежегодната спортна класация. „Наградата за отбор на годината e признание за добре свършената работа през 2015 година, изпълнение на поставената задача – влизане в професионалната „Б” футболна група, и успешно представяне на отбора през есенния полусезон на първенството.”, заяви президентът на панагюрския клуб.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn