ФК „Оборище“ официално започна подготовка за предстоящия сезон /видео/

Днес, 19-ти януари, ФК „Оборище“ официално започна подготовка за предстоящия сезон под ръководството на новия старши-треньор Кириякос Георгиу. Той ще води тима, след оттеглянето на треньорското дуо Ели Маркес-Георги Иванов. В началото футболистите бяха поздравени от президента Илия Анчев, който им пожела здраве и успехи. След това по традиция стъпването на отбора на терена бе предшествано от ритуално лисване на менче вода.

За първата тренировка днес на терена излязоха 22-ма футболисти.

От досегашните футболисти се очаква в отбора да останат Стилиян Георгиев, Ивайло Аврамов,Станислав Георгиев, Мариян Ловков, Даниел Васев, Ангел Лачов, Васил Тачев, Мариян Наплатанов.

Тима напуснаха Никола Мицански, Хуго Гумиео,Ели Маркес, Улисес Дос Сантос, Желсо Санчес, които преминаха в Банско. От Панагюрище си тръгнаха още Милко Георгиев и Никола Иванов, който прекрати футболната си кариера.

 Към  ФК „Оборище” се присъединяват Георги Нетов, който миналия сезон беше в „Миньор Перник“, полузащитникът от „Струмска слава“ Любомир Танев, Михаил Георгиев – полузащитник, „Нефтохимик“, вратарят от „Спортист Своге“ Станислав Димитров, полузащитникът от „Спартак Варна“ Венцислав Гурков, полузащитникът от „Балкан Ботевград“ Георги Кременлиев, Александър Гурков от „Левски Карлово“, нападателят от „Ботев Ихтиман“ Георги Божилов, полузащитниците от „Арда Кърджали“ Даниел Чаушев и Николай Димитров.

Четирима от юношите на клуба също започват тренировки заедно с първия тим. Това са Кристиян Димитров, Христо Маринов, Данаил Раков и Иван Бараков.

Първата контрола на ФК „Оборище“ е тази събота, 23-ти януари с Хебър U19.

Надяваме се да направим един добър отбор, с който успешно да се противопоставяме на водещите отбори в групата, каза президентът на клуба Илия Анчев.

Много съм щастлив, че отново съм в Панагюрище. Връщам се с хубави спомени и амбиция за нещо много приятно, сподели новият старши-треньор на ФК „Оборище“ Кириякос Георгиу.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn