C

ФК „Оборище” (Панагюрище) остана без президент. Стоян Байряков напусна заради липсата на пари и неизвестността пред клуба

Изпадналият от Втора лига ФК Оборище(Панагюрище) ще кара на автопилот до 29-ти август, когато трябва да се проведе Общо събрание на клуба, съобщи Пазарджишка Марица.

На състоялото се късно снощи заседание на УС шефът на клуба Стоян Байряков е подал оставка. Футболният деятел мотивирал решението си с липсата на пари и неизвестността пред клуба.„Касата дрънка на празно. Нямаме яснота при какви параметри и кога ще бъде подновен спонсорския договор с „Асарел – Медет”. Закъсняваме фатално за всичко, тъй като към днешна дата нямаме нито избран треньор, нито привлечени футболисти. Това е просто безхаберие. В такава обстановка няма как да продължа работа”, коментирал пред репортер на Пазарджишка Марица служителят на Националната Приходна Агенция.

Байряков разкрил, че носил оставката в джоба си още от 3-ти март, но я хвърлил на масата едва вчера. Според него и към момента в Панагюрище не е изяснен кардиналния въпрос – за какво ще се бори Оборище през новия сезон – живуркане в Трета лига или завръщане в „Б” група.

До провеждане на Общото събрание през август дуо, излъчено от УС ще движи оперативната работа в клуба. Става въпрос за членовете на Управата Пламен Търкаланов и Тодор Маринов.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn