Фондация „Цоцорков род“ набира стипендианти

С цел насърчаване и изява на творческите заложби и потребности на деца и младежи до 25 г. в областта на науката, изкуството и спорта, фондация „Цоцорков род” набира кандидат-стипендианти.
Фондацията ще подпомогне възможности за обучение в училища и университети в страната и чужбина; участие в обучителни курсове и школи; участие в национални и международни конкурси, форуми и състезания и реализация на творчески и бизнес проект.

Финансирането се дава под формата на Годишна стипендия за учащи в училище или университет в страната и чужбина с успех от предходната година не по-нисък от 5,50.
Еднократна финансова награда за постижения в науката, изкуството и спорта.
Еднократно финансово подпомагане под формата на безлихвен заем за бизнес или творчески проект.

С предимство ще се разглеждат исканията на членове на Цоцорковия род.
Срокът за подаване на документи за годишна стипендия за учебната 2015-2016 г. е до 15.10.2015 г., а за еднократно финансиране по програмите на фондацията е 1.11.2015 г.
Документите могат да бъдат подавани на адрес :
гр. Панагюрище, ул. „Георги Бенковски” № 6, (кино „Модерен театър”), Фондация „Цоцорков род” и на e-mail: foundation@tsotsorkov.org.

По-подробна информация за кандидатстване по програмите на фондация „Цоцорков род”, както и необходимите документи може да намерите на адрес: www.tsotsorkov.org (в раздел Фондация „Цоцорков род”, където са публикувани критериите за финансиране) и на e-mail: foundation@tsotsorkov.org.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn