Фотография на художника д-р Николай Радулов се състезава в Националния конкурс за модна снимка

Национален Финалист за Модна снимка на 2018 е портретна снимка, дело на панагюрския художник и фотограф д-р Николай Радулов, която стана победител във Втория национален конкурс „Модна Снимка на месец Март – Модна Снимка на 2018 г.“. Изящната фотография е запечатала красотата на едно панагюрско момиче – Цонка Гушмакова. Нека подкрепим Николай!

Харесайте, Споделете и Коментирайте след като кликнете върху кадъра от фотографа Николай Радулов от Панагюрище  https://raduloff.wordpress.com/ & https://www.facebook.com/Raduloff.Photography.Place/

Национален Финалист за Модна снимка на 2018 е кадъра – победител през месец МАРТ 2018 с Автор: Nikolay Raduloff, моден…

Публикувахте от Bulgarian Fashion Photographers Association в Събота, 8 декември 2018 г.

Освен авторитет за своя роден град, победителят печели още: публикация на корица на страницата и група на BFPA, ВИП акредитация за 32-ра и 33-та Fashion Week Bulgaria 2019 в София, за 3-та Bridal Fashion Week 2019 в Пловдив, отпечатване на национален едно листов благотворителен Моден КАЛЕНДАР 2019 в полза на кампанията „Мода за Здраве“ и изложба в родния град на автора!

КРАЕН СРОК за гласуване: 24:00 ч. на 15.12.2018 г., събота. Всяко харесване, споделяне и коментар в страници, групи, блогове носи 1 глас, но всяка медийна публикация умножава резултата по брой публикации и интервюта за автора, творбата, конкурса, продуцента и благотворителната кауза.

 

Oborishte.bg     

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn