„Фотографска задруга Пловдив“ подреди изложба в Панагюрище

Годишната изложба на „Фотографска задруга Пловдив“ беше представена на 16 януари в Исторически музей-Панагюрище. Мрачнoто и дъждовно време в съботния следобед бе компенсирано от многообразието от багри, оцветили фотографиите на майсторите на обектива.P1090327 „През 2010 година се събрахме група ентусиасти, хора съвсем различни, с различни професии, с едно обединяващо хоби – фотографията. Ние се забавляваме чрез фотографията и сме много щастливи, че първото ни излизане извън Пловдив е точно в Панагюрище, защото един от нашите видни членове е живеещата в града Мариана Стефанова. Благодарим на Историческия музей, че ни приюти, за да покажем нашите кадри и да ви направим съпричастни с емоцията, която ние сме изпитали, когато сме снимали тези кадри”, каза при откриването на събитието председателя на задругата.
За своите фотографии авторите споделят: „Те ще ви покажат света през нашите очи – много шарен и разнообразен, колкото различни сме и всички ние…Реалността, пресъздадена от нас – красива и тъжна, но съпреживяна, истинска и човечна”.
P1090337P1090331Фотоизложбата ще остане подредена в Исторически музей – Панагюрище до 16 февруари. Всеки, който проявява интерес да закупи някоя от творбите, в магазина на музея ще може да открие списък с имената на авторите и цените на фотографиите.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn