Фризьорката Лони Христова взе участие във форум на световно ниво

Стотици фризьори, гримьори, стилисти и дизайнери от осем държави се включиха в 18-и международен фестивал на прическата и красотата, който се проведе на 10 и 11 октомври в зала 3 на НДК. Участие в престижния конкурс взе и Лони Христова, която от няколко месеца практикува фризьорската професия в Панагюрище.

В Международния фестивал на прическата и красотата Лони участва в категория вечерни прически. Конкуренцията е сериозна, а участието за нея е изключително полезно, споделя емоциите от срещата с най-добрите стилисти и фризьори в България и от чужбина собственичката на салон „Lonita” в Панагюрище.

Моделът и прическата, с които се представя във фестивала

Моделът и прическата, с които се представя във фестивала

Въпреки че има зад гърба си само година стаж, младата фризьорка влага много труд, обучение и любов в работата си. Следи актуалните тенденции в света на фризьорството, стреми се да се развива в унисон с тях и да ги прилага реално. Въпрек12119254_914328411971875_1754014593_oи краткото време откакто е в Панагюрище, успява да спечели доверието на много хора. Старая се всеки един клиент да си отиде с усмивка и удовлетворен, споделя Лони и допълва, че професионалните й цели са да даде максимума от себе си и да достигне най-високо ниво в професионалното си развитие. Съобразява се както с модните тенденции, така и с индивидуалността, желанията и претенциите на клиентите. Слабост са й прическите и боядисванията, понеже там има голяма доза авторство и така открива начин да изяви себе си. Старание, нюх, креативност и щипка талант обаче влага във всяко нещо, което прави. Не на последно място – умее да изслушва клиентите. Самата тя е дипломиран психолог и с внимание се отнася не само към косите на хората, а и към техните проблеми и нещата, които ги вълнуват.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn