Хитовата комедия „Кучки“ гостува на панагюрска сцена

На 8 юни, сряда, хитовата комедия „Кучки“ (или „Когато кугарите атакуват…“) гостува в Панагюрище. Представлението ще бъде от 19:00 часа в Театър Дом-паметник, където зрителите ще се насладят на актьорската игра на Станимир Гъмов, Невена Бозукова-Неве, Албена Павлова, Даниел Пеев и Петьо Петков-Шайбата.
Автор на пиесата е Рафи Шарт, режисьор – Асен Блатечки. Екипът е създател и на „Жена ми се казва Борис“ и „Баща ми се казва Мария“. Превод от френски: Красимир Кавалджиев, музика: Христо Намлиев, сценография: Тодор Райков, костюми: Лиляна Гергишанова, продукция на: ДКТ „К. Величков”- Пазарджик, разпространява: театър „Мелпомена“.

Билети в Театър Дом-паметник.

Авторът на известната пиеса „Жена ми се казва Борис“ – Рафи Шарт, ни пренася в света на кугарите – зрели жени, които предпочитат да имат интимни отношения със значително по-млади от тях мъже. Една вечер 22-годишният Франк (Даниел Пеев) среща на кугар парти Ванеса (Невена Бозукова), най-добрата приятелка на майка му. На сутринта след купона я води вкъщи. За нещастие, майка му Люлю (Албена Павлова) се прибира неочаквано и ги заварва на дивана в хола. Шок и вихър от комични ситуации следват от създалите се обстоятелства.
Накрая Ванеса успява да убеди Люлю да се присъедини към клуба на зрелите жени и да посети тяхно парти. Точно на едно такова, след поредица от недоразумения, тя открива, че бившият съученик на сина й Маню (Петьо Петков – Шайбата), е влюбен в нея от четвърти клас.
На всичко отгоре Люлю има сериозни финансови проблеми и е заплашена да загуби дома си в близките дни, ако не върне на банката огромния заем. Ситуацията е още по-умопомрачително смешна поради факта, че именно бившият й съпруг Роже (Станимир Гъмов), директор на банковия клон и пълен неудачник, изпитва перверзно удоволствие от финансовите затруднения на бившата си жена и от перспективата тя да остане без покрив.
Пиесата завършва с утвърждаване на правото на зрелите жени да бъдат щастливи като поддържат свободни интимни отношения.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn