Християн Балев спечели приза „Любимец на публиката“ в онлайн фестивала E-FEST 2021

Публиката на второто издание на онлайн фестивала E-FEST 2021 вече си има своя любимец и това е панагюрският музикален талант Християн Балев. С над 5500 гледания във фейсбук страницата на фестивала и с над 1400 харесвания авторският му проект „Велосипед“ спечели сърцата на публиката, а Хриси стана неин любимец. Фестивалът е с конкурсен характер, провежда се онлайн и дава възможност за изява на талантливи певци и танцьори от различни музикални и танцови стилове.

Успешният проект „Велосипед“, който през последните два месеца спечели няколко златни приза донесе популярност на Християн не само в България, но и в Европа. Нашият талант вече има предложение песента да бъде издадена и на английски език.

Припомняме, че видеото бе реализирано в края на септември. Музиката и аранжиментът на песента са на Светослав Лобошки, а закачливия текст написа поетесата Христина Димова. Тонрежисурата и студийната реализация са на Ефтим Чакъров и Studio RE.

Режисьор на продукцията е панагюрският художник и фотограф д-р Николай Радулов. Кадрите за клипа са заснети в Панагюрище. Музикален педагог на Християн е Нона Немигенчева.

Хриси и семейството му благодарят на всички, които го подкрепиха и гласуваха за него в тази номинация.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn