Христо Стоичков представя „Историята” си в най-патриотичния град Панагюрище

Българската футболна легенда Христо Стоичков ще представи на 20 юли (събота) биографичната си книга „Историята“ пред панагюрци по покана на Веригата хотели „Тракийски хотелиери“. Всички фенове на звездата и на футбола ще могат да вземат личен автограф на собствения екземпляр от книгата на Стоичков и да се снимат със звездата и със Златната топка. Срещата „с автограф“ с фенове в Панагюрище е с официално начало 18 ч. на специална сцена пред Спортната зала Арена Асарел.

Богата програма са подготвили домакините – среща в знаковата компания за региона Асарел Медет АД, посещение в Стрелбищния комплекс  Оптикс, среща с представители на Общинската власт. Водещи на събитието ще са известният комик Димитър Туджаров – Шкумбата, и спортният журналист от “Дарик” Иво Райчев, които ще развличат гостите, докато чакат реда си за среща с „Камата“. Програмата приключва с представлението на Пеещите фонтани на Панагюрище, които могат да съперничат с тези в Дубай и Барселона.

Своя екземпляр от книгата „Христо Стоичков. Историята“ можете да закупите от рецепциите на Park Hotel Asarel / Парк Хотел Асарел и Kamengrad Hotel & SPA, Panagyurishte / Каменград Хотел & СПА, Панагюрище, както и на място на по време на събитието. Заповядайте на 20-ти юли 2019г.(събота) от 18:00 ч. на откритата площ пред зала „Арена Асарел“, за да се срещнете лично със световноизвестния български футболист и да участвате в едно незабравимо преживяване!

За повече информация office@thracian-hoteliers.com  тел. 0878468082.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn