Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас ще усмихнат и просълзят панагюрската публика след броени дни

Остават броени дни до националното турне на Христо Шопов „Всичко или нищо”, което гостува в Панагюрище на 28 февруари.Всичко или нищое пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова, специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път. След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“, те се срещат отново, но на театралната сцена, за да представят един трогателен, истински и качествен спектакъл. Тяхната впечатляваща игра просълзява и усмихва зрителя, като го повлича в  интересен лабиринт от неочаквани срещи и събития.

Всичко или нищо разкрива отношенията между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. Пиесата е изпълнена с изключително забавни, дори комични диалози, с драматични откровения, бликащи емоции и трогващи моменти.

Билети за представлението, което ще играе на сцената на Театър Дом-паметник идната сряда, се продават на касата на театъра и в мрежата на Eventim.bg.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn